Svētdiena, 2024-05-19, 6:16 AM | Sveicināti Viesis

RadioShack Rally Team

Galvenie » 2011 » Septembris » 6 » Spraiga cīņa Kurzemē pēc pirmās dienas!
1:47 PM
Spraiga cīņa Kurzemē pēc pirmās dienas!
Beigusies pirmā diena rallijā Kurzeme 2011, kurā uz starta izgāja arī 7 RadioShack Rally Team ekipāžas. Atkal uz starta neizgāja Dāvis Bite, tehnisku problēmu dēļ. Pirmie trīs ātrumposmi kopsummā bija vien 20km gari, bet jau pēc šiem 20km ir redzami līderi katrā klasē. RadioShack RT patreiz izdevusies diena, no pirmās komandas visi ir bez SuperRally sistēmas, no otrās diemžēl tikai Emīls Anšancs. 

N4

N4 klasē mūs kā jau pierasts šajā sezonā pārstāv Kristaps Ušvils un Uldis Vizulis, abi no RadioShack RT. Ja rallijs beigtos jau tagad, viss būtu tāpat, kā pēdējā LRČ posmā, proti, Kristaps pirmais, Uldis otrais. Tieši tā - abi ir uzsākuši ralliju ļoti labi, lai gan Uldim gadijās arī piedzīvojumi, taču neskatoties uz to, patreiz augstā 3. vieta. Kristaps atkal demonstrē fantastisku ātrumu, visas trīs dopu uzvaras, viņa pārsvars ir jau 26.54sekundes pār tuvāko sekotāju - Mareku Andrejevu! Šķiet Kristapam nebūs kur steigties otrajā dienā, jo viņš uz kilometri vidēji ir ieguvis no konkurentiem vairāk kā 1sekundi, lieliski. Kristapa komentārs servisā: "Bija kļūdas pēdējā dopā. Pirmā diena ar zaudētām dažām sekundēm, redzēsim ko darīs konkurenti." Uldim visas dienas garumā gan gāja daudz jautrāk, un diezvai otrajā dienā būs savādāk - divpadsmit sekundēs ir iebraukuši 6 braucēji, no otrās līdz septītajai vietai - tā tik būs cīņa, un mūsu censonis tam visam pa vidu! Uldim diena gāja kā pa kalniem- pirmie divi dopi labi, abi labāko četrniekā, bet daudz zaudēta laika pēdējā nakts dopā. Ulda komentārs pēc pirmās dienas: "Eh...No sērijas - gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr. Pēdēja dopā ātrums bija par mazu, tāpēc vienā līkumā aizķēru iekšmalu un pēctam vēl divas muļķīgas sagriešanās. Zaudētas 15sekundes."

A+

A+ klasē uz starta izgāja četras mūsu ekipāžas - divas no RadioShack RT, divas no RadioShack Junior RT. Pēc ilgiem laikiem trasē atgriezās Oskars Bergmanis, diemžēl nekas prātīgs bez treniņiem viņam nesanāca - tika novākota Ford Fiesta S2000 jau pirmajā ātrumposmā. Pārējiem gan klājās daudz labāk, lai neteiktu pat teicami. Emīls Anšancs ralliju ar Peugeot 207 S2000 ir uzsācis lieliski - patreiz otrais A+ klasē, bet viņam elpot neļaus! A+ klasē no otrās līdz sestajai vietai džeki ir ielīduši četrās sekundēs!! Starp tiem, starpcitu, trīs ir mūsējie! Emīls pirmo dienu nekomentēja, laikam jau mēģina saglabāt vēsu galvu pirms īstās kaujas. Piektais A+ klasē ir Edgars Eversons ar savu veco, labo Ford Escort. Laikam lieki ko piebilst, arī viņš komentārus nesniedz, laikam saprot, ka joki nebūs! Sestais A+ klasē ir Ingus Kalniņš Kalenieks ar Ford Fiesta S2000, kuram laikam ir paveicies, ka viņš ir sasniedzis finišu, vai pat drīzāk nenonācis slimnīcā! Viņa komentārs pēc pēdējā dopa: "Apmēram uz 150km/h novākoju un ielidoju kokos, brīnums, ka varēju turpināt. Kopumā pirmā diena ne īpaši laba, zaudētas aptuveni 20sekundes."

2WD

Šeit mūs pārstāv vien Roberts Beikmanis ar Ford Fiesta S1600, bet viņam pirmā diena pagalam neveiksmīga - avārijā pēdējā dopā. Viņš ralliju pavisam noteikti turpinās pēc SuperRally sistēmas, bet 5minūtes būs zaudētas. Patreiz viņš ir 12. 2WD klasē, cerams viņš spēs kāpt uz augšu otrajā dienā! 
Skatījumu skaits: 594 | Pievienoja: latvietis | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Izvēlne
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Ieejas forma
Kalendārs
«  Septembris 2011  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Video