Otrdiena, 2024-05-07, 5:15 AM | Sveicināti Viesis

RadioShack Rally Team

Galvenie » 2012 » Februāris » 4 » Maspāns uzvar Alūksnē
2:20 PM
Maspāns uzvar Alūksnē
2012.gada sezonu Latvijas čempionātos RadioShack RT sāka ar rallijsprinta pirmo etapu Alūksnē! Uz starta izgāja visi, izņemot Robertu un Andre no mūsu komandas krāsām.

Jau no pirmā ātrumposma, Māriņkalns-1, līdera lomu uzņēmās Maspāns, kurš šosezon startē ar Ford Focus WRC 2001 auto. Trešo ātrāko laiku un otro savā klasē uzrādīja Ušvils, atpaliekot 7 sekundes no Maspāna. Arī Vizulis uzsāka labi, viņš startē ar Subaru Impreza WRC 2002, viņam trešais laiks savā klasē. 2WD klasē rallijsprintā startē Anšancs un Kalenieks - Ingus brauc Klasikas kausā. Emīls pirmajā dopā bija trešais, Ingus ceturtais H grupā.

Otrajā dopā Maspāns turpināja iesākto, atkal ātrākais, un jau atkal Ušvils bija trešais. Arī Uldis nobrauca ļoti labi, piektais ātrākais kopumā, otrais klasē - tikai aiz Maspāna. Ļoti labs laiks arī Eversonam, viņs, braucot ar Subaru Impreza WRC 2002, uzrāda trešo labāko laiku savā klasē - RadioShack RT A+ klasē šajā dopā dominē! Emīls atkal trešais ātrākais 2WD, kopvērtējumā paceļoties uz otro vietu, Ingus atkal ceturtais.

Trešajā dopā, Māriņkalns-2, ātrākie ir Maspāns un Vizulis, bet ķibeles piemeklē Ušvilu, kā arī Anšancu un Ingusu, Emīls izstājās, bet Kristaps un Ingus pazaudēja ļoti daudz laika! Pēc SS3 rallija līderis ir Maspāns, trešais Uldis, 14. ir Kristaps, 17. Eversons, 23. Bergmanis un 41. Ingus.

SS4 atkal neapturams ir Maspāns, Vizulis šoreiz 4., bet viņš saglabā trešo vietu kopvērtējumā vienu dopu līdz beigām. Kristapam šo dopu nācāt braukt ar sabojātu ātrumkārbu un tika pazaudēta minūte. Eversons bija 9. ātrākais šajā dopā, Ingus 5. H klasē.

Pēdējā dopā Maspāns vairs lieki neriskēja - uzrādīja otro laiku, Vizulis bija 9. ātrākais un pazaudēja trešo vietu kopvērtējumā, bet saglabāja otro vietu A+ klasē. Ušvils - cenšoties sasmelt nesasmeļamo, bija 4. ātrākais dopā, taču ralliju pabeidza vien 11. N4 klasē. Eversons ralliju pabeidza 4. A+ klasē. 

Komandu vērtējumā pēc pirmā posma RadioShack Junior RT ir otrajā vietā, ar 21.punktu, divus punktus aiz Repsol RT, RadioShack RT ir piektajā vietā, ar 17.punktiem!

Skatījumu skaits: 771 | Pievienoja: latvietis | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Alexandr  
0
on an FDL book salon that he made some mistakes, like in Poland but at least he relzaies it and corrects. Soros was in Hungary during the holocaust hiding from the Nazis as a seven year old boy. He's one of the only millionaires that fund left-wing causes so he's villainized by the fascist right wing loons and their neo-goebells, like Beck. He was an Obama supporter but now isn't interested in funding him, and has moved on to causes. He said that right now both the left and the rights political discourse is toxic, both have hold of half the truth and refuse to look for solutions, but prefer to retrench and cast blame. It's really ironic, or perhaps not that the ADL embraces Beck who peddles in antisemitc literature to sell his stories, because that's what gets ADL money. No antisemitism, no donations.

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Izvēlne
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Ieejas forma
Kalendārs
«  Februāris 2012  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Video