Pirmdiena, 2024-05-06, 12:52 PM | Sveicināti Viesis

RadioShack Rally Team

Galvenie » 2012 » Jūnijs » 15 » Kristaps sevi liek respektēt arī Igaunijā!
1:17 AM
Kristaps sevi liek respektēt arī Igaunijā!
Jau kādu laiku rit Igaunijas čempionāts rallijā, taču neilgi pirms Madonas rallija uz turieni devās arī Ušvils Kristaps. 3 rallija dienas, 22 ātrumposmi - nav joks, un ar to sportistiem bija jātiek galā. 

Kristapa komentārs par ceļiem: "Trase bija ļoti interesanta, lielākoties tehniska, taču bija arī stiepjami gabali. Trase nebij pārāk slidena, tāpēc braucēji varēja rādīt visu ko prot!"

Pēc pirmās rallija dienas Kristaps, braucot ar Subaru Impreza N14, ierindojās 3. pozīcijā, par ko daudzi bija pārsteigti. Kristaps piekāpās vien Tiits Heikko un Sepp Marek - šie piloti brauc ar WRC tehniku un viņiem Kristaps līdzi netika. Tuvākais N4 sekotājs aiz Kristapa bija Jalak Mario, kurš bija 4. kopvērtējumā un tikai 7 sekundes aiz Kristapa.

Otrajā dienā Kristaps bija gatavs aizsargāt savu pozīciju no Mario uzbrukumiem, taču ilgi viņam tas nebija jādara, jo Mario piedzīvoja avāriju un tas jau ļāva Kristapam nonāk drošā N4 grupas vadībā un vēl vairāk nostabilizēties 3. vietā absolūtajā vērtējumā!

Kā Kristaps vēlāk atzina, pēdējo dienu viņš jau esot aizvadījis ar rezervi - neesot bijusi vēlme pazaudēt jau izcīnīto, un tā arī viņš darīja, bet kā par pārsteigumu Tiits Heikko avarēja un tas ļāva Kristapam pabeigt ralliju tikai aiz Sepp Marek. Kā pats Kristaps teica, kādreiz viņš esot vēlējies braukt tieši kā Sepp's! Trešo vietu ralliju finišā Kristaps apsteidza par teju minūti, bet tuvāko N4 braucēju par vairāk kā minūti ar pusi!

Kristapa komentārs pēc rallija: "Līdz Jalaka avārijai bija ļoti spraiga cīņa, viņš patiesi ir ātrs braucējs! Pēctam jau varēju vairs nebraukt savu limitu robežās, bet cīnoties ar viņu, to nācās darīt un tas bija lieliski! Esmu priecīgs par rezultātu un noteikti paciemošos pie kaimiņiem vēl!"
Skatījumu skaits: 4496 | Pievienoja: latvietis | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Slavka  
0
Beidzot, kāds ļoti skaidri norādīja uz to, kas LV mākslā un mākslā kopumā ir viena no lielākajām problēmām. Visi tie siikstae apgalvojumi mākslinieku un kritiķu tekstos nav pamatojumi ne ar kādiem racionāliem mērījumiem un zinātniskiem instrumentiem. Precīzāk instrumenti ir, bet to pielietojums sagrautu koncepcijas un atklātu, ka kaut kas tiek uzdots par to, kas patiesībā nemaz nav. Iespējams atklātos, ka aiz pseido-zinātnisku jēdzienu slāņiem slēpjas sevī apmaldījusies un kompleksu mākta personība, kas nevis risina deklarētās problēmas, bet urķējas savos pārdzīvojumos. Šis raksts arī zināmā mērā ilustrē kāpēc no Amerikas nākusī māksla šķiet politizēta. Lai kaut ko pārdotu ir nepieciešams precīzs skaidrojums un Amerikas mākslas tirgū politiskie konteksti ar savu vispārpieejamo saprotamību izteikti dominē. Lai neviens neapvainotos -> tas, ko teicu par urķēšanos sevī ir arī par mani 0 0

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Izvēlne
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Ieejas forma
Kalendārs
«  Jūnijs 2012  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Video