Svētdiena, 2024-05-19, 9:56 AM | Sveicināti Viesis

RadioShack Rally Team

Galvenie » 2011 » Oktobris » 16 » Komandas atskats uz LRČ.
10:08 PM
Komandas atskats uz LRČ.
Visa šī, 2011.gada sezona, Latvijas Rallija Čempionātā pagāja ļoti saspringti un dažbrīd
nevarēja iztikt arī bez braucēju un ralliju organizātoru nesaskaņām. Neskatoties uz visu,
RadioShack Rallija Komandai šī bija neapšaubāmi labāka sezona, nekā debijas gadā - proti 
sezonu iepriekš. Abas RadioShack komandas parādija cīnītāju sparu un spēja pierādīt, ka 
nav vairs nekādi pastarīši šajā čempionātā - to parādīdami ne tikai atsevišķos ātrumposmus, 
bet rallijos un galu galā - arī sezonas beigās kopvērtējumā! Pirmā komanda sezonas sestajā 
posmā - Rallijā Latgale, pamanijās iegūt 15 punktus komandas vērtējumā - tos piešķir par pirmo 
vietu posmā, kas noteikti ir labs sasniegums, ņemot vērā, ka "Top" komandas ir komplektētas ar 
augsta līmeņa braucējiem. Arī Junioriem šajā sakarā ir kas sakāms - sezonas trešajā posmā 
Slātavā 2011 viņi pieteica savu vārdu: 3.vieta posmā! Sezonas beigās pirmajai komandai 4.vieta, 
vien nieka vienu(!) punktu atpaliekot no sezonas lielākajiem konkurentiem- D-Factory racing, 
bet Juniori palika 8.vietā. Sezonā vērtējama ar "+" zīmi, bet protams vēl ir kur augt gan komandai 
kopā, gan katram braucējam atsevišķi!




VIZULIS Uldis
Pirmo sezona RadioShack RT rindās uzsāka A+ klasē, šogad sēdās pie N4 spēkrata - Subaru Impreza N14. Visu sezonu arī nemainīgi ar N14 brauca. Sezona noteikti izvērtās neveiksmīga. Braucējs sezonas beigās N4 klasē ieņēma vien 13.vietu - sezonas sākumā mērķi bija augstāki. Sezonas laikā Uldim vienreiz izdevās kāpt uz goda piedestāla, ieņemot 3.vietu, tas notika Rallijā Latgale. Sezonas neveiksmes sekmēja gan tehinka, gan arī paša braucēja kļūdas, bet ātrums Uldim ir labs, atliek vien atrast kopīgu valodu ar mašīnu biežāk. Sezonas laikā N4 klasē izcīnīta viena uzvara atsevišķā ātrumposmā.

KALNIŅŠ KALENIEKS Ingus
Ingus paliek uzticīgs Ford Fiestai, arī pērn brauca ar šo S2000 aparātu, tāpat arī šogad A+ klasē viņš startēja ar Ford Fiesta Mk.VI S2000. Sezonu Ingus uzsāka Junioros, bet menedžeris ātri vien saprata, ka Ingusam jābrauc pirmajā komandā. Ingus punktus ieguva vien trīs posmos, bet summā tas viņam deva 26punktus un 11.vietu A+ klasē, kas varbūt nav tas spilgtākais sasniegums, taču arī Ingus ar katru gadu progresē, ja vien braucējam atliks laika treniņiem no viņa nākamajā sezonā varam gaidīt daudz pienācīgākus rezultātus, un cīņu par Top5 A+ klasē! Ingus sezonas laikā izcīnīja vienu uzvaru A+ klasē atsevišķā ātrumposmā, kā arī 3.vieta Rallijā Gulbene.

EVERSONS Edgars
Esgars RadioShack RT startēja pirmo gadu, bet uz viņu tika liktas lielas cerības, kuras viņš sāka attaisnot iekļūstot pirmās komandas sastāvā. Kopsummā sezonu nevarētu nosaukt par izcilu, jo gūti punkti ir vien četros posmos, taču neskatoties uz to, viņš ieņem 4.vietu A+ klasē šajā sezonā! Sezonas pēdējā posmā Edgars arī tika pie medaļās - otrā vieta Rallijā Latvija. Pārsvarā Edgars brauc ar Ford Focus WRC 2003, taču LRČ tādas iespējas nav, tāpēc viņš brauc ar Ford Cosworth A8, kas arī ir gana jaudīgs, ko apstiprina Edgara pozīcija gada beigās kopvērtējumā. Edgars sezonas laikā izcīnīja divas uzvaras A+ klasē atsevišķos ātrumposmos, abas pēdējā posmā!

ANŠANCS Emīls
Emīls noteikti šogad bija gan RadioShack RT sezonas sensācija, gan dalīti stabilākais braucējs. Emīls pie punktiem netika vien sezonas pirmajā posma - Halls Winter Rally, bet pārējos vāca punktus, kas sezonas beigās viņam deva 3.vietu A+ klasē. Emīls visu sezonu nebrauca ar vienu mašīnu, taču par viņa panākuma atslēgu var saukt Peugeot 207 S2000 ar kuru viņš arī guva vienu uzvaru A+ klasē - Rallijā Kurzeme, kas noteikti bija patīkams pārsteigums, vai arī likumsakarība? Emīls visu sezonu brauca Junioru komandā, bet noteikti ir sev izdarījis lāča pakalpojumu, un nākamsezon noteikti startēs pirmajā komandā! Sezonas laikā Emīls izcīnīja divas uzvaras atsevišķos ātrumposmos A+ klasē!

BEIKMANIS Roberts
Viens no RadioShack RT 2WD zeļļiem! Roberts ir ļoti ātrs braucējs savā klasē, taču arī viņam šosezon ir bijuši šķēršļi lai kopvērtējumā nebūtu augstāk par 4.vietu, kas protams arī ir ļoti labs sasniegums! Roberts punktus guva 5no8 šī gada posmiem, turklāt visos no9līdz15 punktiem! Ļoti laba bilance! Roberts visu sezonu brauca ar Ford Fiesta S1600, tiekot pie vienas uzvaras un divām trešajām vietām! Roberts sezonu pavadīja Junioru komandā, bet arī noteikti nākamsezon ir labs iemesls pretendēt uz pirmo komandu, jo sniegums no viņa puses ir lielisks, lai palīdzēt pirmajai komandai cīnīties par augstu vietu! Sezonas laikā Roberts izcīnīja astoņas uzvaras atsevišķos dopos 2WD klasē, turklāt visas sezonas pēdējā posmā - Rallijā Latvija, kurā viņš arī tikai pie uzvaras savā klasē!

BERGMANIS Oskars
Oskars ir RadioShack RT lielais skinmeistars, tur viņam konkurentu nav iespējams ne tikai mūsu komandā! Šīs sezonas laikā Oskars ir izveidojis +/- 10skinus, kurus lielāko ties var atrast mūsu lapā, vai arī rbr.lv skinu sadaļā. Oskaram pašai rbr braukšanai pārāk daudz laika diemžēl neatliek, bet nav tā, ka nebrauc! Ik pa laikam arī viņš kādu aplīti izmet, bet LRČ ir braucis tikai vienu posmu šo sezon. 

BITE Dāvis
Aizvadīja vien vienu posmu, tajā izcīnot otro vietu 2WD klasē, kas bija Halls Winter Rally! Pēctam šim talantīgajam braucējam sākās tehniskas problēmas, kas liedza startēt čempionātā! Diemžēl, taču tā tas notiek. Komanda cerēja, ka viss būs kārtībā, bet tehniku salabot neizdevās. Par Dāvja palikšanu komandā noteikti ir viss lielākās šaubas, visticamāk jau nāksies no šī ātrā braucēja atvadīties, un meklēt jaunu vietā.
Skatījumu skaits: 554 | Pievienoja: latvietis | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Izvēlne
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Ieejas forma
Kalendārs
«  Oktobris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Video